Najnovšie recenzie zo sekcie Kalkulačky
- Veľmi výhodná cena za grafickú a súčasne programovateľnú kalkulačku !
- Bežné výpočty, zlomky, štatistika, tabuľky, grafy funkcií, komplex.čísla, prevody medzi čísel. sústavami, prevody fyzikálnych jednotiek, riešenie sústavy až 6-tich rovníc, derivácie a integrály
- Programovateľná v textovom aj grafickom móde (CASIO Basic), k dispozícii cca 20kB pamäte
- Batérie 4 x AAA v balení , dlhšia výdrž v porovnaní s kalkulačkami s farebným a podsvieteným displejom
- Kábel SB-62 na prepojenie dvoch kalkulačiek
- Možnosť aktivácie režimu skúšky
- Návod na obsluhu v podstate zodpovedá modelu Casio fx-7400g, v balení je len základný návod
Casio Graph 25+E je síce starší model , ale funkčnosťou je podobný modelu Casio fx-7400G. Kompletný návod v anglickom jazyku je k dispozícii na internete pre Casio fx-7400G a poradenstvo na viacerých diskusných fórach venovaných programovateľným kalkulátorom.
Som iba zberatel kalkulacku pouzivat nebudem
- kalkulačka má veľa funkcií
kalkulačka má veľa funkcií
Splnila očakávanie.
Má dostatočné funkcie, je praktický do kancelárie, k pokladne, do skladu.
- Výborná kalkulačka s vyššími funkciami
- Perfektná pre stredoškoláka alebo vysokoškoláka
- Grafický displej zobrazuje celý postup výpočtu
- darovala som
- cena a pomerne slusne mnozstvo funkcii
Katastrofalny displej - kupil som dve kalkulacky, synovi do skoly ju ani nedavam. Na displeji nieje vobec nic vidiet, citatelnost nulova. Pomoze jedine zalepit fotoclanok na kalkulacke, vtety ostatne segmenty dipleja zhasnu, alebo pozerat na kalkulacku kolmo zhora - pri aj malom pohlade z boku vidiet len same osmicky..
Bola to proste chyba kupit kalkulacku bez toho, aby som ju mal v ruke., vysoko nedoporucujem, ked som len doma videl, ako syn odpisoval chybne cislice doma na stole...to by pisomky vyzerali...
- Ok.
Kalkulačka je nefunkčná. Na reklamáciu neodpovedáte. Je to hanba.
Veľká, prehľadná, s veľkými číslami.
- Displej, prijemna klavesnica, lahka, plastovy kryt
- Pekna farba (tmavomodra)
- Idealna pre skolaka - druhy stupen ZS, stredna skola
Má to čo sme potrebovali
Dobrá voľba za rozumnú cenu.
- Perfektne funguje
Pre dieťa do skoly super
CASIO kalkulačka SL 310UC BU , Štýlová farebná vrecková kalkulačka s 10-miestny displejom, výpočty s časom, odmocninami
- super
- Dobre sa s ňou pracuje
- Oceňujem kryt
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »