Najnovšie recenzie zo sekcie Kalkulačky
- Minikalkulačka v podobe prívesku - so základnými funkciami.
- Miniatúrne klávesy.
Dodané ako bonus ku kúpenému tovaru. Pomerne nepraktická pre pravidelné používanie.
- dobré vlastno ako aj ovladateľnosť
- prehľadný veľký dysplay
- žiadne negatívne vlastnosti
s tovarom som spokojný
- Všetko potrebné pre štúdium na VUT FEKT
- lacná
Všetko potrebné pre štúdium na VUT FEKT
- Veľmi veľa funkcií, z ktorých veľký počet využijem.
- Páči sa mi možnost napísania si svojho mena do kalkulačky
- Možnosť výberu zobrazenia výsledku
- Stále som z nej rovnako nadšená, ako keď som ju pred dvoma mesiacmi objavila :-)
- Veľkosť, ale nie je to až taký problém
Veľká spokojnosť s touto kalkulačkou. Je proste perfektná !!!
- prijateľná cena
- jednoduché ovládanie
- má veľa funkcii, ktoré na SŠ a neodbornú VŠ stačia
- dvojriadkový displej
- má pevný kryt
- dlhá životnosť
- sú aj tenšie
Odporúčam tento produkt, za tú cenu má všetko čo potrebujem. Je to kvalitná vedecká kalkulačka.
- Klavesnica
- Citatelny display
- Dualna
Super kalkulacka na bezne domace pouzitie za super cenu
- Komplikovane pocitanie s percentami
Kalkulacka s mnohymi funkiami ktora ponuka siroke spektrum funkcii a vypoctov ale neskutocne komplikovana.....
- mám starší model tejto kalkulačky (Texas Instruments TI 34 II) ale je to najlepšia kalulačka akú som kedy mal. funguje už 10 rokov na jednu baterku, solárny článok plne postačuje pre jej dobíjanie. je rýchla, pamätá si predchádzajúce výpočty (takže sa môžte rýchlo vrátiť a rátať rovnakú vec s napr. inými číslami) vyskúšal som kalulačky od Sharp a od Casio, ale ani jedna sa nevyrovnala kalkulačkám od TI
- pre Slovákov málo známa značka, všetci kupujú len Casio a podobné kalulačky, ktoré svojím spracovaním a kvalitou ani len nešli okolo texas instrumets.
Vrelo odporúčam všetkým, super kalkulačka pre všetky stredoškolské, ale aj vysokoškolské výpočty.
- veľa funkcií (určité integrály, derivácie, komplexné čísla, riešenie rovníc a matíc lineárna regresia)
- konštanty
- prevod jednotiek
- výsledok v zlomku aj desatinnom čísle
- veľký a ľahko čitateľný display
- super cena
- kvalitné vyhotovenie
- občas mi chýba zobrazenie grafu ale na to sú grafické kalkulačky a nie táto
Casio fx-991ES PLUS je vynikajúca kalkulačka najmä pre študentov stredných a čiastočne aj vysokých škôl určite postačí na bežné výpočty na hodinách na hodinách no pri komplexnejších problémoch je treba použiť skôr nejaký počítačový výpočtový software (pre rovnice s viac ako 3mi neznámymi, dvojné trojné integrály, parciálne derivácie...) ale myslím že väčšine ľudí bude nadmieru stačiť a niektoré jej funkcie ani nevyužijú
- užívateľ je spokojný
odporúčanie
- rýchla, veľa funkcií, WriteView, jednoduché použitie, konštanty, možnosť nastavenia mena, režim komplexných čísel
Naozaj skvelá kalkulačka, veľmi mi pomohla či už na fyzike vďaka konštantám, ktoré ma preuložené v pamäti, alebo vďaka režimu komplexných čísel. Taktiež má možnosť uložiť si najpoužívanejšie funckie do "klávesových skratiek". WriteView mode je taktiež super.
Vrelo odporúčam
- komplexne cisla
- matice
- prevody jednotiek
- vela funkcii
- skoda ze to nema komplexne matice aly by som asi vela chcel za taku cenu...
nejlepsie co sa v danej kategorii nachadza na trhu
- Funkcie
- Pomer cena/výkon (teda funkcie)
- Vysúvací/Zasúvaci kryt
- Dizajn- sú aj tenšie
- Ked padne na zem je to počut :D
Tak kalkulačka je priemerná, z 240 funkciami jej velikost je tiež priemerná. Hrúbka by mohla byt menšia ale to nevadí. Už ju ám nejaký ten rok a dobre slúži :D
ok
- Rýchlo počíta
- Prehľadná
- Viacriadková
- Absencia komplexných čísel
Kalkulačka vhodná pre študentov stredných škôl.
vyskúšané, funguje v pohode a splňa to, na čo sme kupovali
- OK
ok
- perfektne prevedenie, krasny design
- po minute zamrzne a neda sa pouzit. potom sa zobudi a ide dalej... a takto je to stale dookola.
krasna mys, ktoru po minute pouzivania hodite o stenu a nechcete vidiet :-(
- Množstvo funkcí
- Prehľadné ovládanie
Pre mňa,ako pre študentku ktorá sa zaujíma o fyziku a matematiku je táto kalkulačka perfektná.Ľahko sa ovláda má pekný dizajn a zatiaľ s ňou nemám žiadne problémy.
Casio FX 991 ES Plus
Pridané: 25. marca 2012
(naposledy upravené 25. marca 2012)
Zakúpený v lacne-nakupy.sk
- Perfektná kalkulačka
- Nič som zatiaľ nepostrehol
Odporúčam,je to dobrá kalkulačka
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »