Najnovšie recenzie zo sekcie Kalkulačky
- dobra cena a viac funkcii
- nemam nic proti
som velmi spokojna
- veľa funkcií, je v nej všetko čo potrebujem do školi, ľahko ovládateľná
Mala som už staršiu verziu tejto kalkulačky a bola som s ňou veľmi spokojná. Túto kalkulačku odporúčam všetkým študentom
- množstvo užitočných funkcií za adekvátnu cenu
- zatiaľ nič
overená značka na trhu, kalkulačka s množstvom užitočných funkcií za akceptovateľnú cenu
vynikajúca- nemá chybu za tú cenu
Dcéra chcela namiesto detskej pokladnice "dospelácku" registračnú pokladnicu, ktorá však stojí min. 150,- eur. Táto kalkulačka jej úplne stačí, je ňou nadšená, pretože tiež tlačí "pokladničné bločky". Takže či kalkulačka spĺňa "pravý" účel vzhľadom na rozšírené daňové funkcie ako som letmo zistila (okrem bežných), neviem posúdiť
- Zatiaľ málo odskúšaný, ale zdá sa byť to čo potrebujem na dokončenie maturít a následne na výšku.
- Nič nezistené.
perfektné čudo :)
- Dosť pomáha pri pisomkach
- nic
Dosť pomáha pri pisomkach
- produkt ktorý som požadoval mali len v tomto e-shope
- zavádzajúce informácie
- drahé poštovné
objednal som si produkt, ktorý bol v ponuke a bol označený že sa nachádza skladom, avšak prišiel mi iný produkt s rovnakými funkciami ale úplne iným prevedením aké som potreboval, keď som napísal sťažnosť odpovedali mi že produkt ktorý som si v skutočnosti objednal sa vlastne vôbec nenachádza skladom, hoci je tu možnosť vrátenia tovaru a peňazí ale ak má zákazník prerobiť 10 eur pri ich poštovnom považujem to za nepristupne
konkretne išlo o kalkulačku sharp el 520w no prišiel mi typ el 520X rozdiel je dizajnovom prevedení ale aj vo funkcii prvého riadku
- Výborná kalkulačka, ideálna pre VŠ študentov
- Kus ktorý som kúpil, je stočený do vrtule. Aj kalkulačka, aj predný kryt.Keď je položená na stole, tak nestojí na 4 ale iba na troch bodoch. Teda pri stláčaní tlačidiel s ňou vlastne trepem o stôl. Je to veľmi otravné... Snáď to vymenia.
Kupoval som ju kvôli komplexným číslam, kúpa sa rozhodne vyplatila.
- Krásny a prehľadný dvoriadkový displej,ktorý je určený hľavne gymnazistom a stredoškolákom.Vo svojej kategorii určite najlepší.
- 100 bodov.
Tento produkt som si vybrala hľavne preto,lebo patrí medzi povolené aj pri nových maturitných skúškach aj napriek jeho univerzálnosti.Veľmi rýchle som si naň zvykla a do ruky padne ako uliaty.
Doporúčam budúcim maturantom!
- nič.
- viacriadkový displej,
- počíta a zobrazuje zlomky,
- množstvo funkcií.
- obsahuje štandardné matematické operácie, ktoré študent SŠ aj VŠ používa
- neviem
dobrá cena za dobrý výrobok
- vysokoškolská kalkulačka
v danej kategórii najlepšia voľba
- to čo potrebujem, to mi táto kalkulačka ponúka.
OK
- Plne vyhovuje pre strednú školu ale aj univerzitu
- Návod na použitie by mohol byť jasnejši.
odporúčam
Spokojnosť
- matematicky vyhovujúce užívateľské prostredie
- zatiaľ nepoznám
odporúčam pre tých, ktorí kalkulačku používajú ako pracovný nástroj a pomôcku, nie iba na hru a výpočet elementárnych úloh
- Viac riadkovy display
- Kryt
- Antibakterialna uprava
- Dobijanie na svetle
- Zatial som nic nenasiel.
Pomerne jednoducha kalkulacka pre kazdeho stredoskolaka.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »