Najnovšie recenzie zo sekcie Kalkulačky
- ľahká
- intuitívne ovládanie
- vyššie rozlíšenie displeja
- mnoho ďalších pozitív
palec hore pre Casio za tento upgrade!
- akciova cena a výkon
- kopec zbytočných návodov v "nepoužiteľných" jazykoch
- slovenský je zase kombinovaný spolu s madarskym...
rýchle výpočty, funkcie úplne postačujú pre vysokoškolskú matematiku (a samozrejme aj stredoškolskú)
- najlepšia za danú cenu
- čitateľný displej(vyššie rozlíšenie ako 991es)
- matice 4x4, rovnice 4 stupňa
- omnoho rýchlejšie výpočty než 991es a iné
- pri rozumnom svetle pobeží bez baterky
- prehľadná, pekný design
- manuál pre každú funkciu v menu v QR kóde
- neráta matice ani rovnice s komplexnými číslami
- nevie variť, prať ani žehliť
Ráta všetko čo neprogramovateľná negrafická kalkulačka rátať môže, ak bude časom dajaká lepšia app ku tým qr kódom tak aj za grafickú zaskočí. Asi nebude povolená na maturite (buu), ale aj tak na ju gympel odporúčam, hádam postačí aj na FEKT VUT. Doteraz som mal dajakú 5korunovú, mala sice dost funkcii a dvojriadkový displej ale toto je oproti nej luxus. Vyzerá kvalitne(až na puzdro ktoré slabšie drží) plasty sú pevné, tlačítka reagujú ako majú, síce rozloženie od 991es trocha zmenili, stále je prehľadná.
Reakcia obchodu AXDATA
Dobrý deň, Laco,
máte pravdu, táto kalkulačka je vynikajúca. Akurát do záporov by som ešte doplnil, že nevie uvariť kávu :D
AXDATA, s.r.o.
- spoľahlivosť fungovania
- veľmi rýchlo sa zošúchajú popisy tlačítok, čo by sa pri takejto značke nemalo stáť
neodporúčam, nakoľko po pol roku intenzivného používania už budete len hádať označenia najviac používaných tlačítok
Uspokojivé, spoľahlivé prevedenie transakcie.
- Cena, USB hub
- Prikaz tlacidla HP Calc "%programfiles%\hewlett-packard\hpcalc\hpcalc.exe" je nefunkcny
S 2x USB hub dobra alternativa k mini NTB, ale aj klavesniciam napr. Microsoft Arc Keyboard
- Má potrebné parametre pre prácu študenta.
OK.
- Pekný display
- Bohaté funkcie
- Slušný návod
Preto som si vybral tento produkt, lebo na trhu bola najlacnejšia, a mal som to blízko.
- pouzitie v mojej oblasti co studujem (astronomiu fizika matematika goniometria je kalkilacka na velmi vysokej urovne na prepocty
- menu je v anglictine aneni v cestine-anglictine -nemcine a slovencine cize zakaznik co neovlada reci nema sancu na vyuzitie v plnom rozsahu lebo nevie co znamenaju niektore vyrazy pri pocte 670funkcii su niektore zbytocne ktore sa pouzivaju velmi malo alebo vobec skvor by mala obsahovat funkcie pre siroke vyuzitie matematiky a rovnic fiziky to velmi chyba rovnice napriklad nema vypocty kruznic tie chybaju a hlavne vzorce chybaju manual je velmi ubohy a tasko sa v nom orientuje
funguje u mna na 60percent podrobne tabulky funkcii su dost optiazne vyvolavat je to zlozite
- rozne funkcie prehladnost
- zatial nic
Vsetko super zatial ziadne nedostatky
- max. spokojnosť, dobrá cena, dobrá kvalita
- žiadne
Som max. spokojná, odporúčam
- cena, vykon
- design
odporucam
- Je to presne to, čo som potreboval.
- Nič
Hĺadal som univerzálnu kalkulačku a tento výrobok presne spĺňal moje požiadavky
- splnil svoj účel, pre ktorý som si výrobok kúpila
spoľahlivý, splnil svoj účel
- veľa pekných funkcií, ktore neviem vyuzyt
- zlý necitatelny displej, najmä na slnku
vela funkciinevyuzitelnychna slnku
- veľké rozmery kalkulačky a veľké tlačidlá
- dostatok funkcii pre základné počty
- dvojitý zdroj napájania
- chod tlačidiel nepôsobí príliš solídne
Výborná kalkulačka do zamestnaní v ktorých treba niečo počítať. Výhodou sú hlavne jej rozmery a spôsob napájania. Na počítanie v škole ale určite nestačí funkciami a na jednoduchú kalkulačku (na doma) je zas zbytočne veľká.
V bielom prevedení vyzerá veľmi dobre, použite plasty sa zbytočne nelesknú a sú príjemne na dotyk. Cena je primeraná.
Poskytuje presne to, čo som očakával
- nenaročna na pouzitie
- lahko sa ovlada
- dvojriadkova
- obsahuje vsetky dolezite funkcie
vydrzala mi celu strednu aj vysoku po bc stupen az na ing sa pokazila ale ak najdem ju este niekde v obchode urcite si ju kupim :) a odporucam aj ostatnym co nemaju radi zlozite kalkulacky
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »